Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Μεγάλη επιχειρησιακή άσκηση, φέρνει στην Λήμνο τετρακόσιους επίστρατους τις προσεχείς μέρες!

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου η Λήμνος και πιο συγκεκριμένα στρατόπεδο περιφερειακά της Μύρινας θα φιλοξενήσει περισσότερα από πεντακόσια άτομα τα οποία και κλήθηκαν για να συμμετάσχουν στην μεγαλύτερη χερσαία άσκηση των τελευταίων ετών στην Λήμνο.
Είναι γνωστό ότι τον τελευταίο  χρόνο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας  δείχνει με πράξεις του μια ιδιαίτερη ευαισθησία  για την  περιοχή του Βορείου Αιγαίου με συνεχείς  στρατιωτικές επισκέψεις και ασκήσεις.


Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι το τελευταίο εξάμηνο από το νησί του Αγίου Ευστρατίου έχουν «περάσει» από τον Πρωθυπουργό μέχρι όλους τους Αρχηγούς οπλών και σωμάτων του Ελληνικού Στρατού.
Τώρα λοιπόν ήρθε η σειρά της Λήμνου που τις επόμενες μέρες θα αρχίσει να υποδέχεται άντρες μέχρι σαράντα πέντε ετών  οι οποίοι  έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν στο  συγκεκριμένο στρατόπεδο και θα εκπαιδευτούν για μία εβδομάδα.


Πέρα από το επιχειρησιακό κομμάτι θα είναι μια ευκαιρία να συναντηθούν μετά από χρόνια φίλοι και σίγουρα θα δοθεί μια «ανάσα» στους καταστηματάρχες κυρίως  της Μύρινας.


Βέβαια εδώ να αναφέρουμε ότι έχουν προκύψει και μικροπροβλήματα κυρίως με τους Λημνιους  που συμμετέχουν στην άσκηση ,με αρκετούς από αυτούς να εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους και την αδυναμία τους λόγο της ενασχόλησης τους με τον τουρισμό.


Πάντως από την πλευρά της 88ΣΔΙ φαίνεται να υπάρχει η πρόθεση να ξεπεραστούν τέτοιου είδους προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.