Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Κοζάνη: «Μπλόκο» ΚΚΕ σε Νατοϊκή Δύναμη

Σε συμβολικό αποκλεισμό της διέλευσης στρατιωτικών δυνάμεων που συμμετέχουν σε Νατοϊκή άσκηση προχώρησαν στα διόδια του Πολυμύλου Κοζάνης, πριν από λίγη ώρα μέλη του ΚΚΕ.open_20170602_143858Ο αποκλεισμός, που ξεκίνησε στις 2:15 μετά το μεσημέρι και συνεχίζεται και αυτή την ώρα (3:45 μ.μ.) αφορά μόνο τη «φάλαγγα» 20 οχημάτων και 2 λεωφορείων της ΝΑΤΟϊκής δύναμης από την Αλβανία και η οποία έχει ως προορισμό τη Ρουμανία.Στην κινητοποίηση παραβρίσκονται μεταξύ των άλλων, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος και ο βουλευτής Σάκης Βαρδαλής.

Μάλιστα όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, με πρώτο τον γενικό γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα με ερώτηση τους που κατέθεσαν στη Βουλή προς τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, ζήτησαν μην χρησιμοποιηθεί ελληνικό έδαφος, ούτε να συμμετάσχουν ελληνικά στρατεύματα, στη Νατοϊκή άσκηση Νοble Jump.

Επίσης καταλογίζουν ευθύνες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, γιατί, όπως υποστηρίζουν, «βαδίζουν στο δρόμο των προηγούμενων κυβερνήσεων» και στο όνομα του δόγματος της λεγόμενης γεωστρατηγικής αναβάθμισης, προσφέρει το ελληνικό έδαφος, στρατόπεδα της χώρας και πολύμορφες διευκολύνσεις στο «φονικό μηχανισμό του ΝΑΤΟ».Από το μπλόκο αυτό δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα στην κίνηση των υπολοίπων οχημάτων, που χρησιμοποιούν κανονικά την Εγνατία Οδό, χωρίς όμως να πληρώνουν τα διόδια.

Τα μέλη του ΚΚΕ είναι αποφασισμένα να παραμείνουν στο χώρο και να μην επιτρέψουν τη διέλευση των Νατοϊκών Δυνάμεων, μέχρι αυτές να επιστρέψουν και πάλι στη χώρα τους.ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ –Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.