Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Ομιλία Αρχηγού ΓΕΝ στην ΑλεξανδρούποληΑπό το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 01 Ιουνίου 2017, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος», ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ εκφώνησε  ομιλία με θέμα «Η διαχρονική σημασία της Ναυτικής Ισχύος ως παράγοντας Εθνικής Ισχύος», στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, παρουσία των τοπικών αρχών (Θρησκευτικών, Α΄ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Κοινοβουλευτικών, Στρατιωτικών, Β΄ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Σωμάτων Ασφαλείας), Τοπικών φορέων και πολιτών της Αλεξανδρούπολης.Για να δείτε την ομιλία του κ. Αρχηγού πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.