Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Ανησυχία για τις μεταθέσεις Πεζικού - ΠυροβολικούΑνησυχία υπάρχει στα στελέχη του Στρατού Ξηράς που προέρχονται από το όπλο του Πεζικού και του Πυροβολικού καθώς ακόμη δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση κοινοποίησης των μεταθέσεών τους.


Ενώ σε αρκετά Όπλα και Σώματα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του kranosgr έχουν κοινοποιηθεί μεταθέσεις, αυτό δεν έχει γίνει στο Πεζικό και το Πυροβολικό που έχουν και το μεγαλύτερο αριθμό στελεχών.
Τα μηνύματα που φθάνουν στο kranosgr αποτυπώνουν την αγωνία και την αγανάκτηση των στελεχών τα οποία αισθάνονται πλήρως απογοητευμένα από την συνεχόμενη καθυστέρηση των καταστάσεων ονομάτων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.