Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Ο πανταχού παρών Συνταγματάρχης Δημ. Γεωργάκης


Δεν υπάρχει περίπτωση να καλύπτουμε το στρατιωτικό ρεπορτάζ και να μην τον συναντήσουμε μπροστά μας. Από την τελετή παράδοσης παραλαβής του Γ΄ΣΣ στη Θεσσαλονίκη, τις εκδηλώσεις στη Λάρισα και τα Τρίκαλα, μέχρι και στον απολογισμό του Προέδρου της ΕΑΑΣ Λάρισας Αντιστρατήγου ε.α Σπύρου Τσιρώνη, τον βλέπουμε συνεχώς παρών. 

Αναφερόμαστε στον καλό φίλο του kranosgr, απόστρατο Συνταγματάρχη  Δημήτρη Γεωργάκη. 
Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων, με πλούσια δράση όχι μόνο στα ''χακί'' δρώμενα, ο Συνταγματάρχης Γεωργάκης, έχει ξεχωρίσει εκτός από την πολιτική, όπου οι Λαρισαίοι πολίτες των εκλέγουν συνεχώς στο Δημοτικό Συμβούλιο και στο χώρο των Ειδικών Δυνάμεων. 

Χθες τον συναντήσαμε στο ΚΑΑΥ της Λεπτοκαρυάς, να συνομιλεί με τον Διοικητή Ταγματάρχη Γιάννη Καράνταλη καθώς και με το υποψήφιο μέλος για το Δ.Σ της ΕΑΑΣ Λάρισας, Ταξίαρχο ε.α Χρίστο Μαλισόβα, ενώ δεν ξέφυγε της προσοχής μας και στην παραλία, όπου έδινε ''καταδρομικές'' συμβουλές σε στελέχη και οπλίτες της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας!

  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.