Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Θεία λειτουργία για τα στελέχη του Πυροβολικού στη Λάρισα

Θεία Λειτουργία για τους υπηρετούντες στο όπλο του Πυροβολικού στη Λάρισα, ετοιμάζουν να διοργανώσουν το επόμενο διάστημα τα στελέχη του Στρατοπέδου ''Μπουγά'' στην ομώνυμη εκκλησία εντός του στρατοπέδου.

Η Θεία Λειτουργία σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, θα γίνει με αφορμή τις μεταθέσεις του 2017 και την αναχώρηση στελεχών από την περιοχή.
Στη θεία λειτουργία την οποία θα τελέσει ο Στρατιωτικός Ιερέας της 1ης Στρατιάς, Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Σαμαράς, θα ψάλει ο καλλίφωνος ιεροψάλτης Υπολοχαγός (ΠΒ) Γεώργιος Μπάλλας ο οποίος θα αναλάβει και τα της τελετής.

Στην θεία λειτουργία θα κληθεί να παραστεί και ο Στρατηγός Διοικητής της 1ης Στρατιάς Δημόκριτος Ζερβάκης, ο οποίος προέρχεται από το όπλο του Πυροβολικού και ως χειροθετημένος αναγνώστης θα διαβάσει τον Απόστολο καθώς και αναγνώσματα της ημέρας.

Οι φωτό αρχείου του kranosgr, είναι από τον περυσινό εορτασμό της Αγίας Βαρβάρας στο στρατόπεδο ''Μπουγά''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.