Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Μέλη της ΕΣΠΕ Θεσσαλίας στην Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛάρισαςΤΟΝ διευθύνοντα σύμβουλο της «Ελευθερίας» κ. Γιώργο Μιχαλόπουλο, επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά χθες μέλη της διοίκησης της Ένωσης Στρατιωτικών περιφέρειας Θεσσαλίας, στα γραφεία της εφημερίδας.Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Στέφανος Κουκουράβας, ο γενικός γραμματέας κ. Νικόλαος Γκαμπλιάς και το μέλος κ. Θωμάς Καράβας, συζήτησαν με τον κ. Μιχαλόπουλο θέματα που αφορούν στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις σε ζητήματα του απασχολούν τον κλάδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.