Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Αποκλειστικό: Ξεκίνησε η ανακοίνωση μεταθέσεων Πεζικού


Ξεκίνησε πριν λίγο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, η κοινοποίηση μεταθέσεων Πεζικού στις μονάδες.


Εκτός των Ανωτέρων που είχαν ήδη από καιρό ανακοινωθεί, σήμερα είχαμε την κοινοποίηση μεταθέσεων Μη μονιμοποιηθέντων Επαγγελματιών Πεζικού.


Ας ελπίσουμε ότι η σημερινή μέρα θα κλείσει με την ανακοίνωση αν όχι όλων, τουλάχιστον των περισσοτέρων μεταθέσεων όχι μόνο του όπλου του Πεζικού, αλλά και των υπολοίπων Σωμάτων και Όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.