Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Επισμηναγός του ΑΤΑ ξεχωρίζει για την εθελοντική του δράση

Θεωρείται ένας από τους καλύτερους εκπαιδευτές της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης της Λάρισας ΕΠΙ.ΖΩ. Πρόκειται για τον εν ενεργεία Επισμηναγό Δημήτρη Δουρούμη, ο οποίος υπηρετεί στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα. 

Από τους καλύτερους Αξιωματικούς όπως ομολογούν συνάδελφοί του, με ήθος, ανθρωπιά και εντιμότητα ο Επισμηναγός Δουρούμης, έχει δοθεί στο να προσφέρει ανιδιοτελώς στο συνάνθρωπο.
Αφιερώνοντας τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο του και αξιοποιώντας τις γνώσεις του ως Αξιωματικός στην Πολεμική Αεροπορία, έχει αναδειχθεί σε έναν από τους καλύτερους εκπαιδευτές της ΕΠΙ.ΖΩ.  

Χθες κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου που διοργάνωσε ο ΣΕΑΝ, ''έκλεψε'' στην κυριολεξία την ''παράσταση'', κατά τη διάρκεια παρουσίασης τεχνικών μεταφοράς τραυματία.

Εμείς πριν παρουσιάσουμε τα βίντεο που καταγράψαμε από την παρουσίασή του, θέλουμε να τον συγχαρούμε και δημόσια, για όλα όσα έχει προσφέρει αυτό το διάστημα μέσα από την πλούσια εθελοντική του δράση!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.