Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Ο Στρατός Ξηράς πρωτοπορεί στην Ηλεκτροκίνηση

 Ο Α/ΓΕΣ, αντιστράτηγος κ. Αλκιβιάδης Στεφάνης, αεικίνητος και αεί προβληματιζόμενος, επιζητών ρεαλιστικές λύσεις διαπίστωσε ότι, πέραν των άλλων γηρασμένων υλικών, τα αυτοκίνητα πόλεως του ΓΕΣ ενηλικιώθηκαν, χωρίς προοπτικές αντικα­ταστάσεως. Κοίταξε μπροστά και σκέ­φθηκε την ηλεκτροκίνηση.

 Έκανε έρευνα αγοράς και μία από τις μεγάλες εταιρείες προσέφερε, δωρεάν, δύο τέτοια οχήματα των 1.400 κ.ε. Καλή αρχή.

 Διάβασα προχθές ότι στο Όσλο η νορβηγική κυβέρνηση εγκατέστησε σε καίρια μέρη της πόλης φορτιστές ηλεκτροκίνητων οχημάτων για τους πολίτες με δωρεάν παροχή υπηρεσίας. Άλλοι λαοί...

 Οφείλω να σημειώσω ότι ο Α/ΓΕΣ επιθεώρησε κατά το τελευταίο δίμηνο 47 μονάδες και σχηματισμούς και επικοινώνησε άμεσα με το προσωπι­κό.

(ΤΟ ΠΑΡΟΝ-18/06/2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.