Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Ο Στρατηγός που ''έσπασε'' τα μηχανάκια της AGB


''Φωτιά'' έχει πάρει το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΡΤ  από τηλεθεατές του κρατικού καναλιού, σχετικά με την εκπομπή ΕΠΩΝΥΜΩΣ  και το οδοιπορικό της στο Δ΄ Σώμα Στρατού. 

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε Δημοσιογραφικά, το πρώτο μέρος της εκπομπής - αφιέρωμα στο Δ' ΣΣ, που προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή, ''χτύπησε'' υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ παράλληλα προκάλεσε θετικούς σχολιασμούς από τηλεθεατές που κατέκλυσαν το τηλεφωνικό κέντρο του καναλιού, ζητώντας την επανάληψη προβολής της εκπομπής. Ήδη υπάρχει η σκέψη, όπως μαθαίνουμε στο κανάλι, όπως προβληθεί εκ νέου το Α' μέρος του οδοιπορικού.

Η μεγάλη αγάπη και εκτίμηση του κόσμου προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, που αποτυπώνεται και σε δημοσκοπήσεις, όταν τίθεται ερώτημα για τις ΕΔ, ήταν ένας από τους λόγους που η εκπομπή καθήλωσε τους τηλεθεατές. Ένας άλλος λόγος έχει σχέση με το Στρατηγό Διοικητή του Δ'ΣΣ, Γεώργιο Καμπά, ο οποίος εκτός από μορφή στο χώρο του στρατεύματος, είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στην τοπική κοινωνία της Θράκης. 

Άνθρωπος που δε μασάει τα λόγια του, εξωστρεφής, ειλικρινής και έντιμος ο Στρατηγός Καμπάς, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των υφισταμένων του, οι οποίοι δεν κρύβουν τη συμπάθεια προς το πρόσωπό του. 

Ο Στρατηγός της ''Πρώτης Γραμμής'', όπως στο kranosgr τον είχαμε δικαίως αποκαλέσει κατά την ανάληψη των καθηκόντων του (ΕΔΩ), είναι επίσης ο πρώτος εν ενεργεία Στρατηγός που με τη θετική του παρουσία στην εκπομπή ΕΠΩΝΥΜΩΣ,  έχει ''σπάσει'' και τα μηχανάκια μετρήσεων της AGB!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.