Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Λήμνος: Η 88ΣΔΙ Τιμά το Τάγμα της Εθνοφυλακής – Απονοµή Πλακέτας στον γηραιότερο εθνοφύλακα και στο γηραιότερο εν ενεργεία εθνοφύλακα!


Με αφορμή την επίσημη ανακήρυξη του 2017 σε έτος Εθνοφυλακής – Εφεδρείας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Ιουνίου στη Λήμνο εκδήλωση με τις παρακάτω δράσεις:


              Στο χώρο της ΛΑΦ και από ώρα 20:30, θα λάβουν χώρα οµιλίες με θέμα «Η Εθνοφυλακή ως διαχρονικός Θεσµός των Ελληνικών ΕΔ» και «Η Εθνοφυλακή µέσα από τα µάτια ενός Εθνοφύλακα» και θα πραγματοποιηθεί απονοµή πλακέτας – αναµνηστικού διπλώµατος από Διοικητή 88 Σ∆Ι στον γηραιότερο εθνοφύλακα και στο γηραιότερο εν ενεργεία εθνοφύλακα. Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφικού υλικού δραστηριοτήτων των Ταγμάτων Εθνοφυλακής.

              Οι δράσεις αυτές αποτελούν συνέχεια των εκδηλώσεων οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την 3 Ιουνίου 2017  και αφορά στη διοργάνωση μουσικής εκδήλωσης στη ΛΑΦ και την συμμετοχή ομάδας εθνοφυλάκων στον καθαρισμό του λιμένα Μύρινας την 4 Ιουνίου 2017. 


              Το σύνολο των δραστηριοτήτων αποσκοπούν στην ανάδειξη του έργου και της προσφοράς του Τάγματος Εθνοφυλακής και την συμβολή του στην εξασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας της Περιοχής  ευθύνης μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.