Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Εκδηλώσεις Εορτασμού Ανακηρύξεως του Έτους 2017 ως «Έτος Εθνοφυλακής και Εφεδρείας»που θα πραγματοποιηθούν στην Κάλυμνο την Κυριακή 11 ΙουνίουΜε αφορμή την επίσημη ανακήρυξη του έτους 2017 ως «Έτος Εθνοφυλακής και Εφεδρείας», από την Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, θα πραγματοποιηθούν στη ν. Κάλυμνο, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, οι παρακάτω δράσεις:1. Επίσημη Τελετή Έναρξης – Ομιλία περί Ημέρας «Εθνοφυλακής – Εφεδρείας» από τον Δκτή 80 ΑΔΤΕ, στο Στρδο «Οικονόμου Πιζάνια».
2 .Διεξαγωγή Σκοπευτικών Αγώνων μεταξύ των Ταγμάτων Εθνοφυλακής της 80 ΑΔΤΕ, στο Πεδίο Βολής Δάμος.  1. Επίδειξη Εξοπλισμού Ομάδας ΠΖ με προβλεπόμενο οπλισμό – πυρομαχικά – επιχειρησιακά υλικά στο Πεδίο Βολής Δάμος.
  2. Βράβευση Πρωτευσάντων Εθνοφυλάκων στο σκοπευτικό αγώνα, στο Στρδο «Οικονόμου Πιζάνια».
  3. Έκθεση Οπλικών Συστημάτων – Έκθεση Φωτογραφίας, στο Στρδο «Οικονόμου Πιζάνια».
  4. Δεξίωση με τη συνοδεία στρατιωτικής μουσικής της 80 ΑΔΤΕ, στο Στρδο «Οικονόμου Πιζάνια».
  5. Προβολή Οπτικοακουστικού υλικού «σποτ» – «βίντεο», από δράσεις Εφέδρων και Εθνοφυλάκων έτους 2017 στην ΠΕ 80 ΑΔΤΕ.
Οι παραπάνω δραστηριότητες αποτελούν την αρχή μιας σειράς δράσεων ανάδειξης του έργου και της προσφοράς των Ταγμάτων Εθνοφυλακής και αποσκοπούν στο να αποδώσουν τον ελάχιστο φόρο τιμής στους ενεργούς εθνοφύλακες και τις οικογένειές τους, για την συμβολή τους στην εξασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας της περιοχής ευθύνης της 80 ΑΔΤΕ και επιπλέον να αποτελέσουν κίνητρα για ενεργό συμμετοχή μεγαλύτερου αριθμού εθνοφυλάκων στις δράσεις – εκπαιδεύσεις που διοργανώνονται από τα Τάγματα Εθνοφυλακής της ΑΔΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.