Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΥ: Στις καθυστερήσεις και πάνε για πέναλτι 70 Ανθυπολοχαγοί!Από την Άνοιξη ακόμη,  το κλίμα που μεταδιδόταν από το ΓΕΣ και την ηγεσία του, ήταν μάλλον πανηγυρικό. Οι πληροφορίες που μεταφέρονταν σε δημοσιογράφους έλεγαν ότι φέτος οι μεταθέσεις θα βγουν πολύ νωρίτερα από άλλες χρονιές.Για να παραφράσουμε τον Διονύση Σαββόπουλο “ας σταματήσουν οι χοροί”.
Αύριο Παρασκευή ολοκληρώνεται η εκπαίδευση περίπου 70 Ανθυπολοχαγών Πεζικού, στη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα. Για να είμαστε απολύτως σωστοί, μέχρι χθες λίγο πριν το μεσημέρι οι μεταθέσεις τους δεν είχαν ανακοινωθεί!Η δυσαρέσκεια είναι νομίζουμε δικαιολογημένη. Κάποιοι το χαρακτηρίζουν “καψόνι”, αλλά δεν είμαστε βέβαιοι ότι πρόκειται για κάτι τέτοιο. Ακόμη και το καψόνι απαιτεί ένα στοιχειώδη σχεδιασμό.
Η αιτία των καθυστερήσεων δεν είναι το πρωταρχικό ζητούμενο πλέον. Ζητούμενο είναι επιτέλους να βρεθεί λύση. Μόνιμη και σταθερή. Ώστε οι μεταθέσεις να γίνονται πράγματι στην ώρα τους. Είναι τόσο δύσκολο; Η λογική λέει πως όχι. Αλλά η λογική στην Ελλάδα πολλές φορές δεν επικρατεί.Ελπίζουμε ότι οι μεταθέσεις των Ανθυπολοχαγών να ΄χουν φθάσει στη Χαλκίδα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.