Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Συνάντηση του Δκτη 1ης Στρατιάς Αντγου Δημόκριτου Ζερβάκη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο


Ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη η ανταποδοτική επίσκεψη του Δκτη 1ης Στρατιάς Αντγου Δημόκριτου Ζερβάκη στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Στρατηγός Ζερβάκης πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην έδρα της 1ης Τουρκικής Στρατιάς, στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδομήσεως Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), που έχουν υπογραφεί και ισχύουν από τους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών.  Κατά τη παραμονή του στην Πόλη συναντήθηκε με και ενημερώθηκε από τον ομόλογό του Τούρκο Διοικητή Στρατηγό Musa Avsever, ο οποίος είχε επισκεφθεί τη Λάρισα.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, σήμερα το μεσημέρι ο Αντιστράτηγος Ζερβάκης πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Φανάρι, όπου συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.
Τον Στρατηγό Δημόκριτο Ζερβάκη και τη σύζυγό του Θεοδώρα συνόδευαν ο Τούρκος Ταξίαρχος Özgür Tör με τη σύζυγό του Neslihan, ο Διευθυντής του Στρατιωτικού του Γραφείου Συνταγματάρχης Ανδρέας  Δούλης, ο Στρατιωτικός Ακόλουθος την Πρεσβείας μας στην Άγκυρα Συνταγματάρχης Δημήτρης Χατζηχαραλάμπους και ο Ίλαρχος Ιωάννης Παπαργύρης.


Να σημειώσουμε ότι όπως φαίνεται και στη φωτό αρχείου του kranosgr,  η πρώτη φορά που επισκέφθηκε ένστολος το Οικουμενικό Πατριαρχείο ο Στρατηγός Ζερβάκης ήταν το 2010 ως Συνταγματάρχης Επιτελής του ΓΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.