Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης του Υπουργείου Τύπου το kranosgr
Στο online μητρώο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης του Υπουργείου Τύπου καταχωρήθηκε επιτυχώς το kranosgr. Ως ένα από τα πρώτα ιστολόγια που κατέθεσε αίτηση καταχώρησης αναγράφοντας όλα τα στοιχεία φορολογικά και μη που απαιτούσε η αίτηση, ελέγχθηκε από τους αρμόδιους κρατικούς υπαλλήλους και η καταχώρηση κρίθηκε επιτυχής.


Πλέον το kranosgr θεωρείται και επίσημα μέλος του online συστήματος της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης του Υπουργείου τύπου που μπορεί να δημοσιεύει τις οποιεσδήποτε διαφημίσεις (κρατικές και μη), έχοντας τη δυνατότητα να εκδίδει τα οποιαδήποτε παραστατικά που απαιτεί ο νόμος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.