Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Ξεκίνησε να υπογράφει τις μεταθέσεις στο σπίτι του ο ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσας. Τέλος στην αγωνία των στελεχών μέσα στην εβδομάδαΞεκίνησε η υπογραφή των μεταθέσεων από τον ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα.


Αν και παραμένει στο σπίτι του για ανάρρωση  όπως του σύστησαν οι θεράποντες ιατροί, ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτριος Βίτσας θέλησε να δώσει τέλος στην αγωνία των στελεχών και των οικογενειών τους οι οποίοι αναμένουν από μέρα σε μέρα την ανακοίνωση των μεταθέσεων.


Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, ο Αναπληρωτής Υπουργός ζήτησε από τους συνεργάτες του και του πήγαν στο σπίτι όπου αναρρώνει, τους φακέλους με τις μεταθέσεις των στελεχών μέχρι το βαθμό του Λοχαγού τους οποίους και ξεκίνησε να υπογράφει. Μέσα στην ημέρα ή το αργότερο μέχρι αύριο οι φάκελοι με τις μεταθέσεις θα επιστρέψουν στα επιτελεία έτσι ώστε έως το τέλος της εβδομάδος ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία με την κοινοποίηση των καταστάσεων μέσω του συστήματος ΠΥΡΣΕΙΑ στις μονάδες. 


Εν τω μεταξύ συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς η ανακοίνωση μεταθέσεων ανωτέρων που είχαν υπογραφεί από τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.