Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Καταδικάστηκε στρατιωτικός για κακοποίηση σκύλου

Η δίκη έγινε  στο πενταμελές Στρατοδικείο Χανίων
Σε φυλάκιση 18 μηνών και πρόστιμο 600 ευρώ καταδικάστηκε το πρωί από το Στρατοδικείο Χανίων ένας στρατιωτικός ο οποίος κατηγορείτο για κακοποίηση σκύλου.


Όπως αναφέρει η πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας κα Νατάσα Βυσσίνου Μπομπολάκη «το 2015  ενημερωθήκαμε από την θηροφυλακή , ότι σε απομακρυσμένο μέρος , κρυμμένο μέσα σε θάμνους είχαν δέσει ένα σκυλί κουρτσχαρ για να πεθάνει από πείνα και δίψα.

Το σκυλί έγινε αντιληπτό  από την αλυσίδα που προεξείχε του θάμνου  και η οποία κίνησε την περιέργεια του θηροφύλακα .
Το σκυλί ήταν σκελετωμένο , αφυδατωμένο , γεμάτο τσιμπούρια , ψύλλους και σε κατάσταση σοκ.
Έφερε τσιπ και έτσι ανευρεθη ο ιδιοκτήτης του εναντίον του οποίου έγινε καταγγελία για βαριά κακοποίηση ζώου .


Στρατιωτικός στο επάγγελμα και κυνηγός   δικάστηκε σήμερα στο 5μελές Στρατοδικείο Χανίων  .


Η εξαιρετική αγόρευση της Εισαγγελέως του Στρατοδικείου ήταν καταπέλτης κατά του κατηγορούμενου  και η ποινή που πρότεινε ήταν 3 χρόνια φυλάκιση και 15.000 πρόστιμο , το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 18 μήνες ποινή  φυλάκιση και 600 ευρώ πρόστιμο.
Aς σημειωθεί ότι η ακροαματική διαδικασία διήρκεσε πάνω από 3 ώρες .»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.