Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Προσοχή ψάχνουν ατύχημα στο Αιγαίο οι Τούρκοι!


Η υπέρπτηση των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών πάνω από τους Καλόγηρους -στα 29.000 πόδια- όσο κι φανεί παράδοξο είναι το λιγότερο που έχουν κάνει οι Τούρκοι σήμερα στο Αιγαίο.
Έχουν καταγραφεί περιστατικά τις τελευταίες ώρες στο Αιγαίο, όπου ο ελληνικός Στόλος συμμετέχει στην άσκηση ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, κατά τα οποία οι Τούρκοι δείχνουν καθαρά ότι επιδιώκουν ατύχημα και μάλιστα σοβαρό. Όχι μόνο στον αέρα, αλλά και στη θάλασσα.

Τα περιστατικά έχουν αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα ψυχραιμία, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι σιβαρές καταστάσεις έχουν αποφευχθεί μόνο χάρη στην εμπειρία των Ελλήνων χειριστών και στην ναυτοσύνη των κυβερνητών πολεμικών πλοίων. Το ερώτημα αν κάποια περιστατικά οφείλονται σε “ατζαμοσύνη” των Τούρκων ή σε σκόπιμες ενέργειες των Τούρκων έχει τη σημασία του ,αλλά δεν είναι το κυρίαρχο. Οι Τούρκοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δείχνουν να “ψάχνονται” και δεν έχουμε κανένα λόγο να τους δώσουμε αυτό που επιδιώκουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.