Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Μεταθέσεις: “Γιατί χαίρεται και χαμογελά” το ΓΕΣ;

Υπάρχει ένα κλίμα ικανοποίησης στο ΓΕΣ για την “ταχύτητα” με την οποία προχώρησαν οι μεταθέσεις φέτος. Το ημερολόγιο γράφει 26 Μαίου, οι μεταθέσεις δεν έχουν γίνει γνωστές στους ενδιαφερόμενους και συνεπώς δεν γίνεται κατανοητό το “κλίμα ικανοποίησης”.
Υπήρξαν πολύ χειρότερες χρονιές. Αυτό είναι γεγονός.Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι επιτυχία να έχουμε φθάσει τέλος Μαίου και να μην έχουν ολοκληρωθεί οι μεταθέσεις. Αντιθέτως…

Επιπλέον δεν είναι μόνο η ταχύτητα που κρίνει αν οι μεταθέσεις πήγαν καλά ή όχι. Είναι και το πόσο μεγάλο ποσοστό παραπονούμενων έχεις.Κι απ΄ότι φαίνεται -μακάρι να κάνουμε λάθος- το ποσοστό δεν θα ΄ναι ασήμαντο. Κυρίως στους χαμηλόβαθμους. Οι περιπτώσεις “ξεχασμένων” σε νησιά που ζητούν για παράδειγμα να πάνε σε μονάδες της Θράκης αλλά και το αντίστροφο  -δεν συζητάμε για αστικά κέντρα- δεν είναι λίγες, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις πληροφορίες που φθάνουν στο Militaire.gr.

Συνεπώς ας πέσουν οι τόνοι κι ας αρχίσουν από τώρα να εργάζονται ώστε οι επόμενες μεταθέσεις να βγουν πραγματικά γρήγορα και να έχουν στόχο “ανθρωποκεντρικό”. Χρειάζεται δουλειά, σχεδιασμός και αποτελεσματικότητα. Το πρόβλημα δεν λύνεται με λόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.