Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Ανακοίνωση του Ποταμιού για την πτώση του Μιράζ
Άλλο ένα ατυχές συμβάν προστίθεται στον κατάλογο των αεροπορικών ατυχημάτων το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η πτώση αεροσκάφους τύπου Μ-2000 στο πλαίσιο άσκησης αερομαχίας στην περιοχή των Βόρειων Σποράδων ευτυχώς δεν κατέληξε σε τραγωδία καθώς ο χειριστής του αεροσκάφους πρόλαβε και εγκατέλειψε με επιτυχία και νοσηλεύεταιστο 251ΓΝΑ. Το Ποτάμι εύχεται την ταχεία ανάρρωσή του. Ο Τομέας Άμυνας έχοντας επισημάνει στο παρελθόν τα προβλήματα διαθεσιμότητας των εν λόγω αεροσκαφών λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, θα αναμένει το πόρισμα της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για τα ακριβή αίτια της πτώσης.

>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.