Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Αναμένοντας τον ΑΝΥΕΘΑ για την υπογραφή των μεταθέσεων

Τα καλά νέα είναι ότι ο ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσας ξεπέρασε το ξαφνικό σοβαρό καρδιακό πρόβλημα που αντιμετώπισε και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του, όπου και αναρρώνει ακολουθώντας τις συμβουλές των θεραπόντων ιατρών από το ΝΝΑ όπου και νοσηλεύτηκε.


Τα καλά νέα είναι ότι τις επόμενες ημέρες, ίσως και τη Δευτέρα επιστρέφει στο γραφείο του και αναλαμβάνει πλήρως τα καθήκοντά του.
Πρώτη προτεραιότητα του ΑΝΥΕΘΑ είναι η υπογραφή των φακέλων με τις μεταθέσεις μέχρι το βαθμό του Λοχαγού. 


Τα καλά νέα λοιπόν, είναι ότι πλέον τελειώνει η αγωνία των στελεχών και των οικογενειών τους με την ανακοίνωση των μεταθέσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.