Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Στο Άκτιο ο Στρατιωτικός Ιερέας του ΑΤΑ Σχης Αθανάσιος ΤσιμενίδηςΟ Στρατιωτικός Ιερέας του Α.Τ.Α  Σχης  π.ΑΘανάσιος Τσιμενίδης επισκέφθηκε από 24 εως 26 /5/2017 το FOB - Ακτίου καθώς και την μοίρα ΜΕΑ/Φ(Πήγασος ||)όπου τέλεσε Αγιαστικές πράξεις και ποιμαντικές συνάξεις με το προσωπικό.


Η άριστη οργάνωση του FOB αλλά και τα  " μάτια  " στον ουρανό αποτελούν τα οχυρά κάστρα της πατρίδας μας στον δυτικό κορμό της.
Στις φωτογραφίες διακρίνονται ο π.Αθανάσιος με τα πληρώματα των AWACS,
με τον διοικητή του FOB Ασμχο(ι)ΕμμΠροεστάκη, και με τον Μοίραρχο της ΜΕΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.