Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

"Σκληρή" Κριτική από Πυροτεχνουργό της ΠΑ για το επίδομα, Κύριοι συμβουλάτορες των Υπουργών, Αποτύχατε !!!!!!ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΩΝ Π.Α.


Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα που με κυριεύουν διαβάζοντας αυτό το υπουργικό συνονθύλευμα αδικίας, άνισης μεταχείρισης, απαξίωσης της προσφοράς και άγνοιας του τι σημαίνει Πυροτεχνουργός στην Π.Α.


Κύριοι συμβουλάτορες των Υπουργών που αποφασίζετε για μας χωρίς εμάς, αποτύχατε !!!!!!

Δεν σκεφτήκατε ή δεν θέλατε να σκεφτείτε τις επιχειρησιακές συνέπειες (δεν θα πω για άλλου είδους συνέπειες) οι οποίες θα φανούν σύντομα. 

Έστω και εκ των υστέρων μπορείτε να ρωτήσετε και να τις μάθετε και εφόσον υπάρχει ίχνος αξιοπρέπειας να διορθώσετε τα εσφαλμένα.

Σε ότι αφορά τον καθένα από εμάς γνωρίζετε ότι από επιλογή μας, είμαστε στρατιώτες που έχουμε δώσει όρκο για υπακοή στο Σύνταγμα και στους νόμους του Κράτους. 

Σταματήστε να εκμεταλλεύεστε αυτόν τον όρκο. 

Επιπλέον επιλογή μας και η εξειδίκευση του Πυροτεχνουργού την οποία μόνο εθελοντικά μπορεί κάποιος να αποκτήσει. 

Μην βιαστείτε να πείτε για οικονομικά κίνητρα γιατί για πολλά χρόνια το επίδομα του Πυροτεχνουργού στη Π.Α. ήταν κάτι λιγότερο από χαρτζιλίκι, όπως το κάνατε πάλι εσείς.

Εμείς την δουλειά μας και το καθήκον μας πάλι θα το πράξουμε στο ακέραιο.

Όμως η καθολική απαξίωση μιας ευαίσθητης κατηγορίας στρατιωτικών της Π.Α. και πάντα σε σχέση με άλλους αντίστοιχους συναδέλφους του Σ.Ξ. και του Π.Ν. προξενεί απογοήτευση και αγανάκτηση.

ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ !!!!!!!!!

ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.