Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Αποκλειστικό: Μνημείο υπέρ των πεσόντων Αξιωματικών του Μοιραίου Ελικοπτέρου από το ΓΕΣ


Μνημείο υπέρ των 4 πεσόντων Αξιωματικών του μοιραίου Ελικοπτέρου Χιούι κατασκευάζεται από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, στην περιοχή του τραγικού δυστυχήματος στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, ο σχηματισμός της 1ης Στρατιάς όπου έχασε δύο από τα στελέχη του, τον Υποδιοικητή του Ιωάννη Τζανιδάκη και τον Διευθυντή Πληροφοριών και Ασφάλειας Θωμά Αδάμο, έχει αναλάβει τόσο την ανέγερση του μνημείου καθώς και τη διαμόρφωση του χώρου αφού το σημείο του δυστυχήματος βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή.

Ήδη οι εργασίες προχωρούν κανονικά και σε λίγες ημέρες το μνημείο θα έχει ολοκληρωθεί. 
Όπως μαθαίνουμε, στο συγκεκριμένο χώρο της ανέγερσης του μνημείου θα πραγματοποιηθεί και το επίσημο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο, με την παρουσία εκτός των οικογενειών και σύσσωμης της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Μάλιστα για να είναι εύκολη η πρόσβαση των επισκεπτών στο χώρο, το Μηχανικό της 1ης  Στρατιάς έχει ανοίξει δρόμο στη δύσβατη περιοχή του δυστυχήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.