Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Ημέρα Νοσηλευτή στο 401 ΓΣΝΑΣτο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών, σε συνδυασμό με την περάτωση του εκπαιδευτικού έτους της νοσηλευτικής  υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε ομιλία στο αμφιθέατρο του 401 ΓΣΝΑ, την Τρίτη 16 Μαΐου 2017, με θέμα «Νοσηλευτές: Μια φωνή που θα οδηγήσει στη επίτευξη των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης».
Ο στόχος  της νοσηλευτικής υπηρεσίας του 401 ΓΣΝΑ παραμένει σταθερός: Νοσηλευτική φροντίδα στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, με διεπιστημονική προσέγγιση, κυρίως όμως με αφοσίωση, σεβασμό, κατανόηση και υπομονή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.