Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Αρχηγός ΓΕΣ και Διοικητής 1ης Στρατιάς σε Ιερά Αγρυπνία στην ΚαλαμπάκαΣε ιερά αγρυπνία σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr έχουν προσκληθεί την Παρασκευή 19 Μαΐου, τόσο ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής καθώς και ο Διοικητής 1ης Στρατιάς  Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης. 


Η ιερά αγρυπνία θα πραγματοποιηθεί σε Μοναστήρι της Καλαμπάκας, όπου Ηγούμενος είναι ο συμμαθητής στην ΣΣΕ του Αρχηγού ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, Μακάριος Ιακωβάκης.

Το Μοναστήρι βρίσκεται έξω από την πόλη της Καλαμπάκας και πανηγυρίζει στις 19 του μηνός αφού τιμά τη μνήμη του Αγίου Νικολάου Σιαμάδων. 


Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν τελικά το πρόγραμμα του Αργηγού και του Διοικητή Στρατιάς τους επιτρέψει να παραστούν. Το σίγουρο είναι πάντως ότι θα υπάρξει μεγάλη προσέλευση ε.ε και ε.α Αξιωματικών συμμαθητών των δύο Στρατηγών και του Ηγουμένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.