Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Ο Άνθρωπος Πάνος Καμμένος

Αφορμή για το σχόλιο στάθηκε η στιχομυθία που είχαμε με Αντισυνταγματάρχη του Στρατού Ξηράς ο οποίος μας πλησίασε έξω από το Κοιμητήριο της Φαλάνης μετά το τέλος της ταφής του Υπολοχαγού Κώστα Χατζή. ''Μπράβο στον Καμμένο. Να το γράψεις στο kranos και να του το πεις τώρα που θα τον βρεις στην αίθουσα του καφέ. Άμα δεν ερχόταν θα ήταν απαράδεκτος. Εκείνος όμως ήρθε και μας συγκίνησε με τη στάση του. Όλοι αυτό συζητάμε από το πρωί''. Αυτά ήταν τα λόγια του Αντισυνταγματάρχη με τον οποίο συνομιλήσαμε για λίγο και αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία καταγράψαμε και εμείς οι ίδιοι κάνοντας το ρεπορτάζ του kranosgr.

Απλός, ανθρώπινος ο Πάνος Καμμένος πόνεσε πραγματικά για τα στελέχη του, τα οποία θεωρεί ως δικά του παιδιά και δεν είναι καθόλου υπερβολή αυτό που γράφουμε. Τον είδαμε από νωρίς χθες το πρωί να παρευρίσκεται στις κηδείες των δύο χειριστών του Ελικοπτέρου όχι ως ένας Υπουργός που απλά ήρθε στην εκκλησία για τους τύπους, άναψε ένα κερί, χαιρέτησε τους συγγενείς και έφυγε. Ακριβώς το αντίθετο ο Πάνος Καμμένος στεναχωρέθηκε πραγματικά και πόνεσε για τα στελέχη του, βρισκόταν κοντά στις οικογένειες τους από την αρχή μέχρι το τέλος. Περπάτησε μαζί τους συνοδεύοντας τις σορούς και έμεινε από τους τελευταίους στο κοιμητήριο της Λάρισας και της Φαλάνης. Θα σταθούμε σε δυο περιστατικά που καταγράψαμε εμείς οι ίδιοι και που δείχνουν την ποιότητα και το ήθος του Υπουργού Πάνου Καμμένου. Το πρώτο αφορά την συνομιλία του με τις οικογένειες και τη στήριξη που θα υπάρξει από πλευράς της πολιτείας. Μάλιστα ο Πάνος Καμμένος έδωσε προσωπικά τα τηλέφωνά του στους συγγενείς για ότι χρειαστούν κάτι που έκανε και ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Στεφανής. Ας μη βιάζονται λοιπόν κάποιοι να γράφουν διάφορα. Το δεύτερο έχει να κάνει με τους συμμαθητές του Υπολοχαγού τους οποίους ζήτησε να προπορεύονται αυτοί πριν τους επισήμους στην πομπή.

Σε λίγο ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, θα μεταβεί στην Καρδίτσα όπου θα παραστεί στην κηδεία του Συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου και το απόγευμα στις 6 θα παρευρίσκεται στην εξόδιο ακολουθία του Υποδιοικητή της 1ης Στρατιάς Υποστρατήγου Γιάννη Τζανιδάκη στην Κρήτη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.