Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Σε εγρήγορση ο ΠάνοςΣε κατάσταση συναγερμού βρέθηκε χθες τα ξημερώματα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μόλις έγινε γνωστή η επίθεση των ΗΠΑ, με πυραύλους, κατά της Συρίας.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος ενημερώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 4:00 τα ξημερώματα για την επίθεση και μια ώρα αργότερα έφτασε στο γραφείο του, προκειμένου να παρακολουθήσει εκ του... σύνεγγυς τις εξελίξεις, χωρίς να γίνει γνωστό αν προσήλθε στην υπηρεσία με... στολή παραλλαγής.

Η πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ, στη βάση Σαϊράτ της Συρίας έγινε στις 04:40 π.μ. τοπική ώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αμερικανικού Πενταγώνου και οι 59 πύραυλοι τύπου Tomahawk εκτοξεύτηκαν από πλοία τα οποία πλέουν στην ανατολική Μεσόγειο. Εξού, προφανώς και η... εγρήγορση του Π. Καμμένου. αν και την επίθεση είχε διατάξει ο Ντ. Τραμπ, την εκλογή του οποίου είχε επικροτήσει μετ' επαίνων ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

(ΗΜΕΡΗΣΙΑ 08/04/2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.