Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Το στεφάνι του Α/ΓΕΕΦ Αντγου Ηλία Λεοντάρη στην κηδεία του Υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή

Το είχαμε γράψει αρκετές φορές στο kranosgr, για το ήθος και την ποιότητα ως ανθρώπου του νέου Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντιστρατήγου Ηλία Λεοντάρη. Ο μέχρι πριν λίγους μήνες πρώην Διοικητής της 1ης Στρατιάς δεν ξέχασε τα υφιστάμενα στελέχη του και από τη μακρινή Κύπρο ως ελάχιστο φόρο τιμής στους νεκρούς και τις οικογένειές τους έστειλε το δικό του συλλυπητήριο στεφάνι.

Γνωρίζοντας τον άνθρωπο Ηλία Λεοντάρη είμαστε σίγουροι πως η σκέψη του αυτές τις ημέρες είναι στις οικογένειες των στελεχών με τα οποία δούλεψε σκληρά τη διάρκεια της παραμονής του στη Λάρισα. Ειδικά με τον Συνταγματάρχη Θωμά Αδάμο τους συνέδεε και στενή φιλία.
Στην παραπάνω φωτογραφία που ανασύραμε από το αρχείο του kranosgr διακρίνεται ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Ηλίας Λεοντάρης να συνομιλεί με στελέχη της 1ης Στατιάς στην open house εκδήλωση που είχε διοργανώσει στο σπίτι του. Ανάμεσα τους διακρίνεται και ο Συνταγματάρχης Αδάμος τον οποίο θα συνοδεύσουμε αύριο στην τελευταία του κατοικία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.