Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Οπλίτης Ιατρός θα επισκέπτεται τη Ψέριμο μία φορά την εβδομάδα
Την λύση αυτή προώθησε  το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα έλλειψης ιατρού στο νησί.

Την ανακοίνωσε ο υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός,κατά τη διάρκεια συνέντευξης εφ’ όλης της ύλης, που παραχώρησε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής και η ηγεσία του Υπουργείου την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017.

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός είπε ότι σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, υποστηρίζονται οι δομές υγείας των μικρών νησιών με γιατρούς οπλίτες.
Συγκεκριμένα ανέφερε : θέλω να ανακοινώσω στους νησιώτες των Αρκιών και της Ψερίμου, ότι το οξύ πρόβλημα της έλλειψης γιατρού στο νησί τους λύνεται μόνιμα,μετά από συντονισμένες προσπάθειες των δυο Υπουργείων, φέρνοντας μια ουσιαστική αλλαγή στη ζωή των ακριτών νησιωτών.
Επί του πρακτέου, εξήγησε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ότι σε συνεργασία το Λιμενικό Σώμα με τον Στρατό, στην Ψέριμο θα πηγαίνει από την Κω γιατρός μία φορά τη βδομάδα και στους Αρκιούς γιατρός από την Πάτμο.

Για τον μήνα Απρίλη, έχουν ήδη προγραμματιστεί οι επισκέψεις των γιατρών: στις 4, στις 18 και στις 25 του Απρίλη για την Ψέριμο και στις 5, στις 21 και στις 24 του Απρίλη για τους Αρκιούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.