Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο μετά την τραγωδία με το ελικόπτερο – Οργισμένη αντίδραση ΚαμμένουΣυνεχίστηκε για ακόμη μια ημέρα η επιθετική στάση της Τουρκίας στο Αιγαίο, ακόμα και την ημέρα που ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θρηνούν εξαιτίας της τραγικής συντριβής του ελικοπτέρου.
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, λίγα λεπτά μετά τις 4 το απόγευμα σχηματισμός έξω τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, αποτελούμενος από τέσσερα F-16 και δύο F-4 εισήλθε στο FIR Αθηνών. Στις 16:23, τα δύο F-16 καθώς και δύο 2 F-4πραγματοποίησαν υπέρπτηση πάνω από τη νήσο Κίναρο στις 26.000 πόδια στις 16:26 τα άλλα δύο F-16 έκαναν υπέρπτηση πάνω από τη νήσο Κίναρο στις 22.000 πόδια.

Οργισμένη αντίδραση Καμμένου

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε στις τουρκικές ενέργειες με μια οργισμένη ανάρτηση στο Twitter.  «Οι παραβιάσεις ημέρα πένθους των Ελληνικών ΕΔ για τη θυσία 4 αξιωματικών σήμερα και ενός στρατιώτη εχθές δείχνουν την ποιότητα των Τούρκων», έγραψε χαρακτηριστικά. 
Οι παραβιάσεις ημέρα πένθους των Ελληνικών ΕΔ για τη θυσία 4 αξιωματικών σήμερα και ενός στρατιώτη εχθές δείχνουν την ποιότητα των Τούρκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.