Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Αιτήσεις παραθερισμού στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα



ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

1. Για Αιτήσεις παραθερισμού στο ΚΑΑΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, η κατάθεση των Αιτήσεων (λόγω ΠΑΣΧΑ) αρχίζει την Τρίτη μετά το ΠΑΣΧΑ 18 Απρ 2017, με πέρας τη Δευτέρα 24 Απρ 2017, καθημερινά από 10.00 έως 12.30 ώρα, πλην Σαββατοκύριακου, ανυπερθέτως.





2. Περίοδοι δώδεκα (12), από 12 Μαΐου έως 25 Σεπ 2017.
3. Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της Ε.Α.Α.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ και στη σελίδα ''ΚΑΑΥ''.





4. Υπόψη για τους ΑΜΕΑ, δεν άλλαξε ο νόμος και θα μοριοδοτηθούν όπως και για το 2016, εκτός και αν άλλαξε η γνωμάτευση του νοσοκομείου.
5. Αν κάποιος επιθυμεί!!!!!! να είναι στην επιτροπή ελέγχου των αιτήσεων για επιλογή αυτών που θα παραθερίσουν (Κανονικοί-Αναπληρωματικοί), να το δηλώσει όταν θα καταθέσει την Αίτηση.
Αντγος ε.α. Σπυρίδων Τσιρώνης, Πρόεδρος ΤΣ/ ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.