Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Αιτήσεις παραθερισμού για το ΚΑΑΥ ΛεπτοκαρυάςΑνακοίνωση ΕΑΑΣ Ημαθίας

Γνωστοποιείται στα Μέλη μας, ότι από 10.00ω της 10 Απριλίου μέχρι την 13.30ω της 13 Απριλίου 2017, γίνονται δεκτές οι αιτήσεις παραθερισμού στο ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς για το έτος 2017.

 

Οι ημερομηνίες είναι αποκλειστικές. Αιτήσεις πέραν των προθεσμιών δεν λαμβάνονται υπόψη και απορρίπτονται. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αυτοπροσώπως από το δικαιούχο ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του.


 

Για την υποβολή των αιτήσεων, είναι απαραίτητα τα παρακάτω ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ δικαιολογητικά:

Α. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Β. Δελτίο ταυτότητος ΕΑΑΣ.


Γ. Πρόσφατο πιστοποιητικό (το πολύ 3μήνου) οικογενειακής καταστάσεως.

Δ. Πρόσφατο αποδεικτικό (το πολύ 3μήνου) διαμονής στην Ημαθία. (πχ λογαριασμό ΔΕΚΟ, Τηλεφωνίας, Υδρεύσεως ή Αστυνομίας κλπ).

 

Ομοίως τα προαιρετικά προσκομιζόμενα δικαιολογητικά αναλόγως ειδικών συνθηκών (αναπηρίας, ανάγκης λουτροθεραπείας, δικαστικών αποφάσεων για Γονεϊκή Μέριμνα σε μονογονεϊκή οικογένεια, βεβαιώσεις σπουδών κλπ) πρέπει να είναι σε ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ.

 

Η επικύρωση των αντιγράφων όλων των δικαιολογητικών που θα τηρηθούν από την Επιτροπή Μοριοδότησης, θα γίνει από το Παράρτημα, σύμφωνα με το Ν. 4250/2014, Άρθρο 1, παράγραφο 2α  (Περίπτωση «ΝΠΔΔ μη χρηματοδοτουμένων τουλάχιστον κατά 50% του προϋπολογισμού τους από τον κρατικό προϋπολογισμό»). Τα πρωτότυπα έγγραφα, δυνατό να επιστρέφονται στους κατόχους.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες στην παρουσία μας στο Διαδίκτυο (Blogspot, Facebook page, Twitter) και τα Γραφεία μας τις εργάσιμες ώρες (καθημερινές 10.00 έως 14.00).


 

 

Για το Τοπικό Συμβούλιο

Αντγος εα Κων. Β. Κωνσταντάρας, Πρόεδρος

Ανχης εα Ιωάννης Πανταζής, Γραμματέας

μαθίαΗμαθία


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.