Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Ωραιόκαστρο όπως… Παύλου Μελά

Άνοιξε την όρεξη από ό,τι φαίνεται η προ ολίγων ημερών επίσκεψη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και τον δήμο Παύλου Μελά, όπου έγινε και η πρώτη συμβολική αλλά επίσημη κίνηση απόδοσης του ομώνυμου στρατοπέδου στην τοπική κοινωνία.

Ο λόγος για τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Αστέριο Γαβότση, που προσπαθεί να ανακινήσει το θέμα της αξιοποίησης όχι ενός αλλά τριών στρατοπέδων στον παλιό δήμο Μυγδονίας, που αποτελεί τμήμα του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου.
Πρόκειται για τα πρώην στρατόπεδα Κουτίμαρη Α και Β, καθώς και το πρώην στρατόπεδο της Ελιάς στον δρόμο προς Μελισσοχώρι. «Είναι μια παλιά ιστορία με την οποία ασχολήθηκα και ως δήμαρχος Μυγδονίας, ξαναενόχλησα την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας όταν είδα την εξέλιξη στο Παύλου Μελά», εξηγεί ο κ. Γαβότσης στην Thessnews.
Για αυτόν τον λόγο και την περασμένη Τετάρτη  υπήρξε συνάντηση με τον διευθυντή της υπηρεσίας αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας ενόπλων δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ), Γεώργιο Ζησιμάτο, και τον υποστράτηγο του ταμείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνη Κονδύλη, στο Ωραιόκαστρο.

Η συζήτηση κινήθηκε στο πλαίσιο του ΦΕΚ που αφορά την αξιοποίηση των πρώην στρατοπέδων. «Βρισκόμαστε σε αναμονή για να δούμε τον φάκελο», αναφέρει χαρακτηριστικά για το θέμα ο κ. Γαβότσης.


Από το φύλλο της THESSNEWS #47 (01/04/2017-02/04/2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.