Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Εντύπωση προκάλεσε η Η.Δ. του Α/ΓΕΣ Αντγου Αλκ. Στεφανή για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου

Ο εορτασμός του προ­στάτου του Στρατού Ξηράς, Αγίου Γεωργίου, στη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα πραγματοποι­ήθηκε υπό τη σκιά του τραγικού δυστυχήματος της πτώσεως του ελικο­πτέρου UH-1Η.

Για τον λόγο αυτόν έγινε μόνο το θρησκευτικό σκέλος της τελετής. Ωστόσο εντύπωση προκάλεσε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού ΓΕΣ, Aντι­στράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή: «Όπως πάγια διατυπώνεται από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, σκοπός μας δεν είναι να διεξαγάγουμε πόλεμο. Όμως, εάν απαιτηθεί και απειληθεί η εδαφική ακεραιότη­τα της πατρίδας μας, ο Ελληνικός Στρατός, στο πλαίσιο της διακλαδικής συνέργειας, είναι ικανός να καταστρέψει κάθε επίδοξο επιβουλέα».


(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET-28/04/2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.