Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ - Ανακοίνωση του τομέα ΆμυναςΗ επίσκεψη του κ. Καμμένου στην έδρα της Ελληνικής Δύναμης του Κοσσυφοπεδίου στην περιοχή της Πρίστινα, για ακόμη μία φορά συνοδεύτηκε από υποσχέσεις στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για σύντομη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ για αποκατάσταση των μισθολογικών μειώσεων. Είναι μάλλον η πασχαλινή συνήθεια του κ. Καμμένου να μοιράζει υποσχέσεις, όπως και πέρυσι που υποσχόταν έξοδο από το μνημόνιο. Άραγε πόσες φορές έχει δεσμευθεί, ξανά-δεσμευθεί, αναγγείλει και ξανά-αναγγείλει το ίδιο στα στελέχη των ΕΔ;

Ας δοκιμάσει μια φορά ο συνεταίρος του κ. Τσίπρα να πει την αλήθεια γιατί και η κοροϊδία και οι ψεύτικες -επικοινωνιακού και μόνο τύπου- υποσχέσεις έχουν όρια!

Ας πει στα στελέχη των ΕΔ ότι οι μισθοί και οι συντάξεις θα μειωθούν κι άλλο σε ποσοστό τουλάχιστον 20% περίπου, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της «διαπραγμάτευσης» που «πέτυχε» η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Τα στελέχη των ΕΔ παρά τα πολλά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν, είναι αφοσιωμένα στο έργο τους και θα κάνουν πάντα το καθήκον τους. Δεν έχουν ανάγκη για την ανύψωση του ηθικού τους από επισκέψεις με στολές παραλλαγής και παχιά λόγια με ψεύτικες υποσχέσεις. Αυτή η κωμωδία και οι τζάμπα παραστάσεις του κ. Καμμένου κάποτε πρέπει να τελειώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.