Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

Η πρώτη Ανάσταση στο φυλάκιο του Αγίου Ευστρατίου (Βίντεο-φωτο)Σήμερα το απόγευμα σε κλίμα χαρμόσυνη ο Πατήρ Ιωάννης Γκέγκας, εφημέριος Ι.Ν. Ιησού Χρίστου Γεννήσεως Αγίου Ευστράτιου τέλεσε την καθιερωμένη ακολουθία της Αναστάσεως στο φυλάκιο του νησιού, μαζί με τον Αρχιφύλακα και  Υπαρχιφύλακα και 14 Στρατιώτες που τελούν την θητεία τους.

Μετά το Χριστός Ανέστη, ο Ιερέας ευλόγησε τα κόκκινα αυγά και τσούγκρισε με τους στρατιώτες.   Εκ μέρους του νησιού προσέφερε τσουρέκια και κουλούρια που έφτιαξαν οι γυναίκες του Αή Στράτη.
Πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του Πατήρ Ιωάννη με τον Διοικητή ΔΑΝ Αγίου Ευστρατίου Ταγματάρχη Πάρις Ντάφη, και ευχήθηκε Χριστός Ανέστη και εν συνεχεία ευχήθηκε σε όλους τους στρατιώτες, το καλός πολίτης και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στο νησί.
Ο Πατήρ Ιωάννης σε κλίμα ιδιαίτερα χαρμόσυνο για να ξεκουράσει τον μάγειρα ανέλαβε την τελειοποίηση της καθιερωμένης μαγειρίτσας, σύμφωνα με τις Αγιοστρατίτικες  Συνταγές

Ευχαριστούμε θερμά τον Κωνσταντίνο Σινάνη για το ρεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.