Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Αποσύρουν τις ΕΔ από τους καταυλισμούς προσφύγων! Επιτέλους


Προς απόσυρση των Ενόπλων Δυνάμεων από τη διαχείριση των προσφυγικών καταυλισμών προσανατολίζεται η κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Militaire.gr έχουν γίνει ήδη δύο συσκέψεις μεταξύ παραγόντων των υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Μεταναστευτικής πολιτικής. Σκοπός να εξεταστεί ο τρόπος “απαγκίστρωσης” του προσωπικού των ΕΔ από τη διαχείριση του προσφυγικού,το οποίο θα αντικατασταθεί κυρίως από τον “ιδιωτικό τομέα”.

Για να μην έχουμε αυταπάτες, είναι βέβαιο ότι οι ΕΔ θα παραμείνουν ως μόνιμη “χρυσή εφεδρεία” στα σχέδια της κυβέρνησης που έχει καταλάβει ότι είναι ότι πιο αποτελεσματικό υπάρχει στον κρατικό μηχανισμό.
Το προσωπικό των ΕΔ έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα με την ανάληψη της ευθύνης διαχείρισης και του προσφυγικού προβλήματος. Πολύ συχνά χρησιμοποιήθηκε στρατιωτικό προσωπικό πολύ βιαστικά .Για να μην έχουμε αυταπάτες, είναι βέβαιο ότι οι ΕΔ θα παραμείνουν ως μόνιμη “χρυσή εφεδρεία” στα σχέδια της κυβέρνησης που έχει καταλάβει ότι είναι ότι πιο αποτελεσματικό υπάρχει στον κρατικό μηχανισμό.
Το προσωπικό των ΕΔ έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα με την ανάληψη της ευθύνης διαχείρισης και του προσφυγικού προβλήματος. Πολύ συχνά χρησιμοποιήθηκε στρατιωτικό προσωπικό πολύ βιαστικά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.