Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Το ΓΕΣ προκηρύσσει 85 Νέες θέσεις στην Ελληνική Δύναμη Κοσσυφοπεδίου
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές αποκλειστικές πηγές του stratiotikosgr.com, το ΓΕΣ με το σχετικό Φ.290/17/392917/Σ.3266/18 Απρ 2018 ΓΕΣ/ΔΙΜΣΠΡΟ(Β1)/3Β/2,  προκήρυξε τη κάλυψη 85 θέσεων, κατανεμημένες σε 43 ειδικότητες, του Λόχου  Ελιγμού της Ελληνικής Δύναμης Κοσσυφοπεδίου (ΛΕ ΕΛΔΥΚΟ-3/11), στο πλαίσιο της συμμετοχής της Χώρας μας στην Επιχείρηση Υποστήριξης Ειρήνης (ΕΥΕ) «JOINT ENTERPRISE».


Η διάρκεια παραμονής των στελεχών της αποστολής, θα είναι 6 μήνες, με εκτιμώμενο χρόνο ανάπτυξης στο Κοσσυφοπέδιο  στις 17 Αυγούστου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τη σχετική αναφορά στο 1ο Γραφείο της Μονάδος τους, το αργότερο μέχρι τις 3 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.