Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Ούτε το 50% δεν καλύφθηκε από τις 600 θέσεις ΟΒΑ που ζητούσε ο Σ.Ξ.Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης: Παράταση προθεσμίας έως 10 Απριλίου

Τεράστια δυσκολία στο να συγκεντρώσουν τον αριθ­μό των 1.000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) που αναζητούν, ώστε να καλύψουν τρέχουσες ανάγκες τους σε προσωπικό, συναντούν οι ΕΔ. Πιο συγκεκριμέ­να και σύμφωνα με τα όσα είχαν ανακοινωθεί, οι ΕΔ εί­χαν προκηρύξει διαγωνισμό για την κάλυψη 1.000 θέ­σεων ΟΒΑ (Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης) οι οποίοι θα μοιράζονταν σε 600 για τον Στρατό Ξηράς, εκ των οποίων οι 300 θα ήταν για τις Ειδικές Δυνάμεις και οι υπόλοιποι για άλλες Μονάδες, ενώ το Πολεμικό Ναυτι­κό θα λάμβανε 200 και η Πολεμική Αεροπορία άλλους 200. Η προθεσμία έληγε στις 27 Μαρτίου, αλλά... ο πο­λυπόθητος αριθμός δεν συγκεντρώθηκε, αφού ήταν πε­ριορισμένο το ενδιαφέρον για την κάλυψη των θέσεων. Χαρακτηριστικό είναι πως από τα τρία Όπλα μόνο η Πο­λεμική Αεροπορία πήρε τους 200 που ζητούσε, ενώ ο Στρατός Ξηράς μέχρι στιγμής φαίνεται να μην έχει καλύ­ψει ούτε το 50% των αναγκών του, ενώ και το Πολεμικό Ναυτικό κινείται κοντά στα ίδια ποσοστά.


Γι΄ αυτό τον λόγο το ΓΕΕΘΑ έκρινε σκόπιμο να ανα­κοινώσει παράταση της προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών ενδιαφερομένων να καταταγούν ως ΟΒΑ στον Στρατό Ξηράς και στο Πολεμικό Ναυτικό, έως τις 10 Απριλίου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφε­δροι, που έχουν τα απαιτούμενα προσόντα, θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή την επανακατάταξή τους τα δικαιολογητικά του Παραρτήματος «Δ», έως τη 10η Απριλίου 2017 (όσα υποβληθούν μετά από αυτή την ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμα).

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-08/04/2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.