Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Στον Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης ο νέος Διοικητής της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 10 Απριλίου 2017, ο νέος Διοικητής της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχος κ. Γρηγόριος Κοκολάκης.


Ο κ. Βουλγαράκης και ο νέος Διοικητής συζήτησαν τα θέματα και προβλήματα που αφορούν στο Νομό, όπως και τις δραστηριότητες που είναι στην αρμοδιότητα των αντίστοιχων υπηρεσιών τους.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν επίσης το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της επικείμενης 76ης Επετείου της Μάχη της Κρήτης, που θα πραγματοποιηθούν από τις 15 έως τις 21 Μαΐου, και  ο Αντιπερερειάρχης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην σπουδαία συνεισφορά της Στρατιωτικής Μουσικής της 5ης ΤΑΞ.ΠΖ στις σχετικές τελετές μνήμης, όπως και γενικότερα στις εκδηλώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.


Η συζήτηση έκλεισε με την αμοιβαία διαβεβαίωση για τη συνέχιση της πάντα καλής συνεργασίας μεταξύ των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και της 5ης ΤΑΞ.ΠΖ, και με ευχές από τον κ. Βουλγαράκης προς το νέο Διοικητή, για καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Η επίσκεψη έληξε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων. Ο κ. Βουλγαράκης εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από την έκδοση του Στρατιωτικού Μουσείου Χρωμοναστηρίου, με τίτλο «Πολεμικό Χρονολόγιο της V Μεραρχίας Κρητών» (Ρέθυμνο, 2017), που του προσέφερε ο Ταξίαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.