Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Η Ταξίαρχος Διευθύνουσα του 401 με Αξιωματικούς Νοσηλεύτριες ψάλλουν τα εγκώμια στην περιφορά του ΕπιταφίουΤο πρωί της Μ. Παρασκευής 14-4-2017 τελέστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών η Ακολουθία των Μεγάλων Βασιλικών Ωρών, η Αποκαθήλωση και η Ταφή του Κυρίου.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας στο 401 ΓΣΝΑ τελέστηκε και η Ακολουθία του Επιταφίου.


Ακολούθησε η καθιερωμένη περιφορά του Επιταφίου στους δρόμους εντός του Νοσοκομείου με την συνοδεία Φιλαρμονικής και Αγήματος του Στρατού.
Τα εγκώμια έψαλαν αξιωματικοί και υπαξιωματικοί του 401 ΓΣΝΑ με επικεφαλής τη Διευθύνουσα του Νοσοκομείου, στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια.

Κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας του Επιταφίου ο Στρ. Ιερέας του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Ευάγγελος Λιάπης ευχαρίστησε την Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου,  όλους όσους συμμετείχαν στις ακολουθίες καθώς και όλους του πιστούς που παρευρέθησαν.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.