Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Τι ανακοινώθηκε στην 117 ΠΜ και τι σημαίνει για το προσωπικό

“Κλείδωσε” και ανακοινώθηκε η συνένωση των Μοιρών 338 και 339 στην 117 ΠΜ. Η ανακοίνωση στο προσωπικό της μονάδας έγινε χθες και ζητήθηκε από τους χειριστές να δηλώσουν επιθυμίες για μετάθεση. Επίσης ενημερώθηκαν και μηχανικοί ότι μπορούν να μετατεθούν σε άλλες μονάδε όπως η Καλαμάτα και η Ελευσίνα.


Η ανακοίνωση δεν ήταν ότι καλύτερο για το προσωπικό της μονάδας αν και οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για μεταφορά μιας μοίρας στη Λάρισα δεν επιβεβαιώθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.