Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Shiai Κοινωνικής Αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη από Ένστολους και αθλητές




Εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, που φέρουν τίτλο «Ποτέ Ξανά. 74 χρόνια μετά την αναχώρηση του πρώτου συρμού για το στρατόπεδο Άουσβιτς-Μπιρκενάου» διοργανώνονται στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

    Με το σύνθημα «ΤΖΟΥΝΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», το τμήμα Τζούντο του Α.Σ Άρης,  διοργανώνει  Shiai  ( τιμητική αγώνες τζούντο)  κοινωνικής αλληλεγγύης  στη θεσσαλονίκη.





   Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 16 Μαρτίου, στην ειδικά διαμορφομένη αίθουσα τζούντο στο γήπεδο του συλλόγου «Κλεάνθης Βικελίδης».
   Θα συμμετάσχουν αθλητές και πρωταθλητές του αθλήματος, καθώς και αθλητές το Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Το αγωνιστικό μέρος θα συντονίσει ο  Περικλής Ψαλλίδας (Judo Military Forces National Coach), Κωσταντίν  Ατανάσοφ (3d Judo Dan ) και Τσοκούρης Δαβίδ: European Judo Juniors Silver Medalist, Greek Seniors Gold Medalist.
    Ήταν 15 Μαρτίου του 1943 όταν το πρώτο τρένο θανάτου, με προορισμό το στρατόπεδο-κολαστήριο του Άουσβιτς, αναχωρούσε από τον σιδηροδρομικό σταθμό, μεταφέροντας σ' ένα ταξίδι -χωρίς επιστροφή για τους περισσότερους- περίπου 2.800 Εβραίους της πόλης.





   Το   Shiai (τιμητική αγώνες τζούντο) κοινωνικής αλληλεγγύης αποσκοπεί στη διατήρηση της μνήμης, ώστε όλες οι γενιές να αντιληφθούν πως μια τέτοια θηριωδία δεν πρέπει να επαναληφθεί ποτέ ξανά.
    O Αθλητισμός, μέσω του Εθελοντισμού της Συλλογικότητας και της Αλληλεγγύης αποτελεί τον δρόμο που οδηγεί προς την ηθική εκείνη απελευθέρωση, που σημαίνει υπέρβαση του ατομικισμού, της μικρότητας και της μικροψυχίας. Μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε τους άλλους, να σεβόμαστε και να βιώνουμε τις αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης. Γκρεμίζεται το τείχος της δυσπιστίας, της καχυποψίας, της εχθρότητας, της αδικίας, που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα ατομικής και κοινωνικής προόδου.

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Shiai Κοινωνικής Αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη από Ένστολους και αθλητές
Shiai Κοινωνικής Αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη από Ένστολους και αθλητές
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5-Kt5Qax7ZPya7WIAazsEv7J7i-xz2OKtTpzJl0nHIlnBRmSJhcrwtizYZZrbB9tYvoGy3M5HW0IXOYX_BtDyifhun7gbYhUg7rS2rvOcVS3W7Xsr68Jz80R-BsT_Sl-isRjA0Bi_vMY/s640/111.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5-Kt5Qax7ZPya7WIAazsEv7J7i-xz2OKtTpzJl0nHIlnBRmSJhcrwtizYZZrbB9tYvoGy3M5HW0IXOYX_BtDyifhun7gbYhUg7rS2rvOcVS3W7Xsr68Jz80R-BsT_Sl-isRjA0Bi_vMY/s72-c/111.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/03/shiai.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/03/shiai.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy