Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Στα πηγαδάκια των αποστράτων του Κάμπου!Όλα τα περιελάμβανε το μενού στη ''χακί'' μάζωξη αποστράτων στη Θεσσαλική πρωτεύουσα. Από τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΑΑΣ μέχρι τις κρίσεις και τις τοποθετήσεις των Ανωτάτων Αξιωματικών που κυριαρχούν αυτές τις ημέρες στο στράτευμα. 

Όλα τα ανέλυσαν και τα ερμήνευσαν σωστά, αφού ως γνωστόν οι συγκεκριμένοι απόστρατοι δεν πέφτουν ποτέ στις εκτιμήσεις και τις προβλέψεις του έξω!
Κυρίαρχο στοιχείο που θα πρέπει να σημειώσουμε η διεύρυνση της παρέας με νέα πρόσωπα τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στα τεκταινόμενα της πόλης.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται και νέα διεύρυνση της παρέας - ομάδος ενώ δεν αποκλείονται και ανακοινώσεις έκπληξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.