Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Παρέμβαση του ΚΚΕ στην κυβέρνηση για τα προβλήματα των Πυροσβεστών
Το ΚΚΕ με αφορμή τα οξυμένα προβλήματα που δημιουργούνται από τις μεταθέσεις εκατοντάδων μονίμων και πενταετών πυροσβεστών, χωρίς την κάλυψη εξόδων διαβίωσης, για τη στελέχωση των αεροδρομίων της FRAPORT, θα αναλάβει τις επόμενες ημέρες πρωτοβουλία με παρέμβαση στην κυβέρνηση και την φυσική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος.

Το ξεσπίτωμα των πυροσβεστών είναι αποτέλεσμα της εφαρμογής του Προεδρικού Διατάγματος 13/2017 για τις μεταθέσεις, σε συνδυασμό με τη συμφωνία για τη στελέχωση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων που εκχωρηθήκαν στην FRAPORT.
Η κυβέρνηση έχει ευθύνη να δώσει άμεση λύση για τα προβλήματα που ανακύπτουν για τους εκατοντάδες μετατιθέμενους πυροσβέστες μόνιμους και πενταετούς θητείας και σχετίζονται:

  • Με την οικονομική αφαίμαξη που θα υποστούν από την αναγκαιότητα κάλυψης των εξόδων στέγασης και σίτισης, αφού η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί μόνο για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης τους.
  • Με τον διπλασιασμό του χρόνου εργασίας, που μπορεί να φθάσει μέχρι και 120 ώρες την βδομάδα, έτσι όπως ανακοινώθηκε από τον Αρχηγό του Π.Σ. στην Ομοσπονδία των Πυροσβεστών.
Το ΚΚΕ είχε καταγγείλει όλα τα παραπάνω, προειδοποιώντας ότι θα οδηγήσουν σε διάλυση των οικογενειών των πυροσβεστών και θα δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερα κενά στη δύναμη των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και Κλιμακίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.