Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Και οι σκληροί ΟΥΚάδες έχουν καρδιά…


Του Λεωνίδα Μπλαβέρη

Οι άνδρες των «ΟΥΚ», των Ομάδων Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού μας Ναυτικού είναι γνωστοί για τη σκληρή και επίπονη εκπαίδευσή τους, αλλά και για το είδος των αποστολών τους, που αναλαμβάνουν να εκτελέσουν.

Αυτό είναι γνωστό σε όλους τους Έλληνες και σε όλες τις Ελληνίδες, γι’ αυτό και απολαμβάνουν τόσο μεγάλου θαυμασμού και αποδοχής από όλους μας.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι αυτά τα σκληρά παιδιά, “tough guys” όπως λέμε και στο χωριό μου, είναι ότι εκτός αποστολής, τα παιδιά αυτά είναι με τις πιο «μαλακές» καρδιές!


Αυτό αποδεικνύεται και από την παλαιότερη φωτογραφία αυτή, που βρήκαμε στο διαδίκτυο και είχαμε φυλάξει στο αρχείο μας, ενός νεαρού ΟΥΚά να περιποιείται δίνοντας από μία σακούλα φαγητό σε αδέσποτα κουταβάκια, που βρίσκονταν εντός του χώρου της Διοικήσεως Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του Στόλου στο Σκαραμαγκά, και … «υιοθετήθηκαν» από το προσωπικό της Μονάδος!
Συγχαρητήρια έστω και…καθυστερημένα!

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/ke-skliri-oukades-echoun-kardia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.