Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Όρκος στην τιμή: Γυναίκα Λοχίας ΕΠ.ΟΠ βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι


Μάνος Τσαγκαράκης

Φωτεινό παράδειγμα ήθους αποτελεί η Φωτεινή Χαραλαμπίδου, που υπηρετεί ως λοχίας ΕΠΟΠ σε μονάδα της περιοχής.

Μεγαλείο ψυχής και αξιέπαινη ακεραιότητα έδειξε μια γυναίκα που υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις στο Κιλκίς, όταν βρήκε στον δρόμο ένα πορτοφόλι με αρκετά χρήματα και προσωπικά αντικείμενα του ιδιοκτήτη του αλλά έσπευσε αμέσως να το παραδώσει στις τοπικές αρχές.

Φωτεινό παράδειγμα ήθους αποτελεί η Φωτεινή Χαραλαμπίδου, που υπηρετεί ως λοχίας ΕΠΟΠ σε μονάδα της περιοχής. Την περασμένη εβδομάδα, βρήκε ένα πορτοφόλι που είχε μέσα 300 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και σημαντικά έγγραφα του κατόχου του, ο οποίος αποδείχθηκε ότι είναι αστυνομικός και υπηρετεί στην τοπική Διεύθυνση Αστυνομίας.

Χωρίς να σκεφτεί να κρατήσει το όχι και ευκαταφρόνητο περιεχόμενο, η στρατιωτικός πήγε κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Κιλκίς και παρέδωσε το πορτοφόλι, ο ιδιοκτήτης του οποίου το παρέλαβε ενθουσιασμένος για την τιμιότητα της ένστολης και την ευχαρίστησε θερμά.

ΠΗΓΗ: http://www.protothema.gr/greece/article/664536/orkos-stin-timi-gunaika-stratiotikos-vrike-kai-paredose-portofoli/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.