Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ένα μήνα νωρίτερα θα ανακοινωθούν οι μεταθέσεις στο Στρατό Ξηράς

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά αναμένεται να ανακοινωθούν φέτος οι μεταθέσεις στο Στρατό Ξηράς βάζοντας τέλος στην αγωνία των στελεχών και των οικογενειών τους.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, μέχρι και σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου η όλη διαδικασία προαγωγών και μεταθέσεων βρίσκεται ένα μήνα νωρίτερα, σε σχέση με πέρυσι όπου θεωρήθηκε μία από τις χρονιές ''ρεκόρ'', με τις διαδικασίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι 15 Ιουνίου.





Πιο συγκεκριμένα οι μέχρι τώρα πληροφορίες που φθάνουν στο kranosgr  κάνουν λόγο για ολοκλήρωση σε μεγάλο βαθμό των προαγωγών με αρκετούς βαθμούς ήδη να έχουν πάρει και τα σχετικά ΦΕΚ. 
Παράλληλα στους βαθμούς που έχουν γίνει οι προαγωγές έχει ξεκινήσει και σε πολλές περιπτώσεις έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία των μεταθέσεων και αναμένεται η Υπουργική υπογραφή. Μέχρι το Πάσχα το αργότερο θα κοινοποιηθούν οι  καταστάσεις μεταθέσεων Συνταγματαρχών Όπλων και Σωμάτων και αμέσως μετά τις γιορτές το πιθανότερο και για τους υπόλοιπους βαθμούς ενώ δεν αποκλείεται και η έκπληξη μαζί με τους Συνταγματάρχες να σταλούν στις μονάδες και μεταθέσεις άλλων βαθμών.





Το σίγουρο είναι πάντως ότι όλες οι μεταθέσεις οι οποίες θα αφορούν και φέτος καθαρά  την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών και θα γίνουν σύμφωνα με τη μοριοδότηση που ορίζει ο νόμος, θα έχουν τελειώσει τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι. Μετά την ανακοίνωση θα ακολουθήσει η προβλεπόμενη διαδικασία τυχόν ενστάσεων από τα στελέχη και κατόπιν η κοινοποίηση των ημερομηνιών στους μετατιθέμενους.
Η απόφαση για την γρήγορη υλοποίηση προαγωγών και μεταθέσεων ανήκει αποκλειστικά στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή ο οποίος από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του είχε δώσει τις απαραίτητες κατευθύνσεις στις αρμόδιες διευθύνσεις να ''τρέξουν'' τις διαδικασίες και να δοθεί τέλος στην αγωνία των στελεχών. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι πριν από λίγες ημέρες και ενώ δικαίως Ενώσεις Στρατιωτικών δημοσιοποιούσαν επιστολές για γρήγορη υλοποίηση των μεταθέσεων, ήδη στο ΓΕΣ αθόρυβα ολοκλήρωναν με ταχείς ρυθμούς τις διαδικασίες.





Αναμένουμε λοιπόν και φέτος να δούμε τις ημερομηνίες ανακοίνωσης των μεταθέσεων γιατί όσο καλή πρόθεση και να υπάρχει, με τις μεταθέσεις κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος!

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ένα μήνα νωρίτερα θα ανακοινωθούν οι μεταθέσεις στο Στρατό Ξηράς
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ένα μήνα νωρίτερα θα ανακοινωθούν οι μεταθέσεις στο Στρατό Ξηράς
https://4.bp.blogspot.com/-shlr0HjRb60/WNk285aL3FI/AAAAAAADWBw/pmyCHdg8Du0eUJs8_x7N-14EfgQVzPxsQCLcB/s640/kranosgr.blogspot.gr_005.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-shlr0HjRb60/WNk285aL3FI/AAAAAAADWBw/pmyCHdg8Du0eUJs8_x7N-14EfgQVzPxsQCLcB/s72-c/kranosgr.blogspot.gr_005.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/03/blog-post_558.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/03/blog-post_558.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy